TaskManager

Optimaliseer uw processen en krijg meer inzicht

Add-ons & MaatwerkTaskManager


Zorgeloos ondernemen met grip op de zaak Administratieve processen gaan volautomatisch, uw medewerkers werken nagenoeg foutloos en u heeft actueel inzicht in uw bedrijfsprocessen. Deze handige en veelzijdige software laat eenvoudigweg op het juiste moment en in de juiste weergave het gewenste resultaat zien. Alleen datgene wat daadwerkelijk belangrijk voor u is en waarop u eventueel moet reageren. De rest doet gewoon wat het moet doen. Zo heeft u altijd grip op de zaak en kunt u als ondernemer zorgeloos ondernemen! Met Unit4 TaskManager weet u immers zeker dat uw Unit4 bedrijfssoftware werkt zoals u dat wenst. Met volop winst in tijd en geld als klinkend resultaat.


Grenzeloze mogelijkheden  

Dat de praktijk vaak weerbarstig is, is uw ervaring. Maar schuif uw ergernissen gerust aan de kant. De mogelijkheden van Unit4 TaskManager zijn immers vrijwel grenzeloos. Met deze universele software verhoogt en borgt u de kwaliteit van een groot aantal administratieve processen in Unit4. Unit4 TaskManager legt automatisch verbanden en koppelt zaken aan elkaar in bestaande softwarepakketten. Tevens haalt de veelzijdige software waardevolle managementinformatie in rapportages naar boven waar u écht iets mee kunt! Dat biedt u naast gemak en efficiency vooral nieuwe kansen om succesvol te ondernemen.


Neem voor meer informatie contact met ons op.

Add-ons:
GT Reports


TaskManager


Unit 4 Paperless


Unit 4 Audition


Unit 4 Basecone
Wilt u meer weten?

033 202 202 7
Gerealiseerde klantspecifieke oplossingen:
Koppeling met Unit 4 SalarisKoppelingen van bibliotheek functiesOntdubbelen van relaties en samenvoegenSynchronisaties klantgegevensAutomatisch overboeken tussen administraties Omzetten van XML naar EDIImporteren van Inkoopfacturen o.b.v.XML Orders inlezen van verschillende websitesExport van verkoopfacturenKoppeling met TNT & PostNL Parcelware

Lees hier de gebruikerservaring op Linkedin:

https://www.linkedin.com/grp/home?gid=6939172&trk=my_groups-tile-grpAndere wensen? Neem contact met ons op!MENU

Home

Diensten

UNIT4

Ontbijtsessies

Over ons

Contact

SNEL NAAR

Blue Talents 

UNIT4

AFAS

Extended Partners

CBS Group

VOLG ONS

Twitter

Facebook

Linkedin

Google +


CONTACTGEGEVENS

Maanlander 35

3824 MN Amersfoort

Tel: 033 202 20 27

KVK: 30255953

IBAN: NL91RABO0136458696