Over Resource Talents

Wilt u meer weten? Of heeft uw vragen?
Welkom bij Resource Talents

Resource Talents is in 2008 opgericht door Frans Brouwer en Marco de Jonge. 

De basis van de applicatie staat of soms slechts een deel daarvan. Vaak zijn budgetten op en moet er eigenlijk nog heel

veel gedaan worden. De verwachtingen zijn immers nog niet waargemaakt. Resource Talents bewaakt deze

fase, pakt zaken op en zorgt zo  dat u uiteindelijk krijgt wat u oorspronkelijk wilde. 

Die visie, die kern van activiteiten ziet u nog steeds terug bij Resource Talents.
Daarom zijn wij uw ERP dienstverlener en meer. Wij nemen plaats op uw stoel en kijken eerst naar de processen binnen en rondom uw organisatie, vervolgens naar uw wensen en pas dan naar de mogelijkheden en onmogelijkheden van onder andere de software. ERP is de zogenaamde tool maar het echte gereedschap is natuurlijk uw en onze kennis! 


Als de software voor u werkt heeft u meer efficiency en minder zorgen.
Wat maakt ons anders?


Brede kennis 
Van CRM tot Projecten en Logistiek, van HRM/Payroll tot Finance; wij kennen de processen, inhoud en informatiebehoefte die komt kijken bij een gezonde en actuele bedrijfsvoering.

Hands on
Op basis van een hands-on-mentaliteit, gevraagd en ongevraagd adviseren, draagvlak creëren, sturen en indien nodig afremmen zetten wij onze expertise graag in voor u, uw medewerkers en ook uw klanten.

Blijvend
Ook na oplevering kunnen wij een blijvende rol vervullen; door het beheren van uw applicaties tegen zeer scherpe (abonnement)tarieven ontzorgen wij u, zodat u zich volledig kunt richten op uw organisatie. Daar heeft u uw handen waarschijnlijk al meer dan vol aan.

.


Mix van jong & oud
Een aantal van onze mensen laten zich het best omschrijven als oudere jongeren. Gretig maar ervaren. Gedreven en resultaatgericht. Maar zij zijn ook in staat om u en uw organisatie bij de hand te nemen in het geval dat gewenst is. Daarin zit hun toegevoegde waarde; inhoudelijke kennis en ervaring combineren met de knowhow van applicaties van marktleiders. Verder heeft Resource Talents ook een aantal gretige youngsters in dienst die nieuwe technieken en theorieën goed spiegelen aan de kennis van de overige medewerkers. Een ideale mix zoals onze klanten en wij het ervaren.

Humor
Humor en relativeringsvermogen mag u van onze mensen verwachten. Dat kan alleen als je goed en kundig met je werk bezig bent en het is een must in deze alsmaar snellere maatschappij.Wilt u meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak

MENU

Home

Diensten

UNIT4

Ontbijtsessies

Over ons

Contact

SNEL NAAR

Blue Talents

UNIT4

AFAS

Extended Partners

CBS Group


VOLG ONS

Twitter

Facebook

Linkedin

Google +


CONTACTGEGEVENS

Maanlander 35

3824 MN Amersfoort

Tel: +31 88 619 00 00

KVK: 30255953

IBAN: NL67RABO0155120182