De financiele en logistieke oplossing

voor handelsbedrijven en zakelijke dienstverleners.

Multivers ExtendedUnit4 Multivers Extended

Met UNIT4 Multivers Extended bereikt u meer efficiency, effectiviteit en dus een hoger rendement.

De kosten en efficiency van de dagelijkse werkzaamheden staan op elke afdeling in iedere handelsonderneming onder druk. Doorlooptijden van verkooporders moeten korter, de voorraden kleiner en tegelijkertijd eisen uw klanten grotere flexibiliteit in assortiment, prijs en verpakking. Dat vraagt om uitbreiding van het personeel óf om een efficiëntere werkwijze.UNIT4 Multivers Extended zorgt voor de juiste informatie op het juiste moment. De dagelijkse werkzaamheden maar ook de afdelings- en bedrijfsresultaten worden nauwkeurig bijgehouden. Hierdoor bereikt u een optimaal voorraadniveau, een beter afgestemd assortiment, een efficiëntere werkwijze in het magazijn, een reductie van het aantal backorders en de vervoerskosten etcetera.

Met UNIT4 Multivers Extended komt u beter en sneller tegemoet aan de wensen van uw klanten. U reduceert uw kosten en verhoogt uw omzet.Wilt u meer weten?

033 202 2027
Kenmerken van UNIT4 Multivers Extended:
Relationeel Database Management SysteemGeïntegreerd standaard informatiesysteemFinancieelLogistiekRelatiebeheer (CRM)ServiceKoppeling met uw kantoorsoftwareFlexibiliteit in gebruik en inrichtingEenmalige invoer van gegevensEenmalige opslag van gegevensMENU

Home

Diensten

UNIT4

Ontbijtsessies

Over ons

Contact

SNEL NAAR

Blue Talents 

UNIT4

AFAS

Extended Partners

CBS Group

VOLG ONS

Twitter

Facebook

Linkedin

Google +


CONTACTGEGEVENS

Maanlander 35

3824 MN Amersfoort

Tel: 033 202 20 27

KVK: 30255953

IBAN: NL91RABO0136458696