Resource Talents heeft veel ervaring met ERP

Implementaties

Voortraject

Nazorg

DIENSTEN

UNIT4 Multivers biedt voor zowel de ZZP-er als voor het MKB diverse oplossingen voor ieder softwarevraagstuk.

Of u nu op zoek bent naar een boekhoudprogramma of naar financieel-logistieke software voor uw handelsonderneming: UNIT4

Multivers biedt voor u de juiste softwareoplossing. Groeit uw bedrijf dan groeit UNIT4 Multivers probleemloos met u mee.

Resource Talents is trotse dealer van Unit4 en focust zich op het MKB. Daarbij helpen wij uw organisatie in het gehele traject; van selectie tot en met nazorg. Met onze jarenlange ervaring in deze tak van sport kennen wij uw processen maar al te goed. 


Bedrijfskundige- en softwarekennis, daar ligt onze meerwaarde!

Projectmanagement


Als ‘Meesters in ERP' willen wij heel nadrukkelijk aangeven dat wij uw dienstverlener op het gebied van ERP zijn. Bedrijfsbrede software raakt uw hele bedrijf, alle medewerkers, alle facetten en dus ook alle processen. Dit is precies de reden waarom ERP implementaties omvangrijk en moeizaam kunnen zijn. 

Resource Talents heeft veel ervaring met ERP implementaties, het voortraject en de nazorg.

Wij combineren dit met specialistische kennis van UNIT4 Multivers.


Lees meerAls dealer van UNIT4 levert Resource Talents u de kennis en kunde om UNIT4 Multivers te laten excelleren. Onze consultants hebben vele jaren ervaring met de software, zijn soms ex-UNIT4 medewerkers en kennen het klappen van de zweep. 

Bedrijfskundige- en softwarekennis, daar ligt onze meerwaarde!

De vaardigheden van onze consultants zijn zeer gevarieerd. Waarbij de één uitmuntend is in het onderdeel Logistiek is de ander zeer kundig op het gebied van CRM of Finance. Stuk voor stuk experts die het volledige pakket van UNIT4 Multivers afdekken.


ConsultancyMaatwerk


Ontwikkeling brengt u verder. Als ervaren consultants hebben wij vele klantspecifieke vragen gehad op het gebied van maatwerk. Koppelen met diverse andere systemen, import en export, magazijnkoppelingen, EDI, Webservices, shipping, etc. Neem gerust met ons contact op om te bekijken of wij een koppeling reeds hebben vervaardigd of voor u kunnen maken.Surveillance planning en dienstrooster gekoppeld met Multivers Salaris


Ontdubbelen van relaties en samenvoegen tot één relatie


Toewijzen voorraad aan verkooporders


Export van verkoopfacturen in XML inclusief registratie van de export


Importeren van inkoopfacturen uit XML inclusief spreidingsregister & rekening courantMENU

Home

Diensten

UNIT4

Ontbijtsessies

Over ons

Contact

SNEL NAAR

Blue Talents 

UNIT4

AFAS

Extended Partners

CBS Group

VOLG ONS

Twitter

Facebook

Linkedin

Google +


CONTACTGEGEVENS

Maanlander 35

3824 MN Amersfoort

Tel: +31 88 619 00 00

KVK: 30255953

IBAN: NL67RABO0155120182