UNIT4 PaperLess

Digitale documenten en facturenstroom!

Add-ons & Maatwerk


UNIT4 Multivers PaperLess

Papierloos werken met Unit4 Multivers

De wereld om ons heen wordt in een snel tempo digitaal. De huidige en toekomstige economische uitdagingen vragen van ondernemers dat ze kostenbewust, efficiënt en slim werken, zonder dat de kwaliteit daaronder lijdt. Een eerste stap is het digitaliseren van al uw bedrijfsdata: een papierloos kantoor helpt u gestructureerd teD werken. Het PaperLess office is de toekomst. Uw hulpmiddel voor het realiseren van een papierloos kantoor is Unit4 Multivers PaperLess. 


Efficiënte software voor een PaperLess office

Met onze software voor het PaperLess office laat u de facturen- en documentenstroom in uw bedrijf efficiënter en effectiever verlopen. U scant boekstukken en documenten die zo in een elektronisch archief terechtkomen. U kunt de facturen en andere stukken op elk gewenst moment in het systeem bekijken. Papieren opslag behoort hiermee tot het verleden. Ga met uw tijd mee en kies voor een papierloos kantoor: een fijne werkplek voor iedereen.

 Voor vragen, neem contact met ons op


Facturen digitaliseren

Een PaperLess office begint met het digitaliseren van facturen. Dat gaat met onze software snel en overzichtelijk. Na het scannen van een papieren factuur maakt Unit4 Multivers PaperLess direct een boeking aan in Unit4 Multivers op basis van de gegevens op de factuur. Uiteraard kunt u de boekingen verrijken en zo het systeem zelflerend maken. Voor de interne administratie kunt u medewerkers via een workflow goedkeuring laten geven op de factuur. Bij de goedkeuring van boekingsstukken wordt in detail vastgelegd wie welke rol heeft vervuld. Er is altijd inzicht in waar de factuur zich bevindt.


Documenten digitaliseren

Behalve facturen kunt u ook aanvullende papieren van uw financiële administratie digitaliseren met onze software. Alle documenten zijn selectief op het scherm te tonen. U hebt altijd een volledig overzicht van uw bestanden. Het is direct duidelijk of een specifiek document is ontvangen en wat daarmee is gedaan. Ook dat is een voordeel van papierloos werken!


Voordelen van papierloos werken met Unit4 Multivers 

•    Ingebouwd digitaal archief

•    Snel archiveren en terugvinden van documenten

•    Een efficiënte documentenstroom

•    Beter overzicht en controle

•    Automatisch boeken in Unit4 Multivers

•    Vanuit Unit4 Multivers een snelkoppeling naar het juiste document

•    Alle financiële mutaties en documenten naar één centraal archief

•    Versneld invoeren met de OCR-engine

•    PaperLess Web
Webinar PaperlessAdd-ons:GT Reports


TaskManager


Unit 4 Paperless


Unit 4 Audition


Unit 4 Basecone
Wilt u meer weten?

033 202 202 7
Gerealiseerde klantspecifieke oplossingen:
Koppeling met Unit 4 SalarisKoppelingen van bibliotheek functiesOntdubbelen van relaties en samenvoegenSynchronisaties klantgegevensAutomatisch overboeken tussen administraties Omzetten van XML naar EDIImporteren van Inkoopfacturen o.b.v.XML Orders inlezen van verschillende websitesExport van verkoopfacturenKoppeling met TNT & PostNL Parcelware

Lees hier de gebruikerservaring op Linkedin:

https://www.linkedin.com/grp/home?gid=6939172&trk=my_groups-tile-grpAndere wensen? Neem contact met ons op!MENU

Home

Diensten

UNIT4

Ontbijtsessies

Over ons

Contact

SNEL NAAR

Blue Talents 

UNIT4

AFAS

Extended Partners

CBS Group

VOLG ONS

Twitter

Facebook

Linkedin

Google +


CONTACTGEGEVENS

Maanlander 35

3824 MN Amersfoort

Tel: 033 202 20 27

KVK: 30255953

IBAN: NL91RABO0136458696