Groeit uw bedrijf ?

Dan groeit Unit4 Multivers probleemloos met u mee!

Van XS t/m XLUnit4 Multivers

Unit4 Multivers biedt voor zowel de ZZP-er als voor het MKB diverse oplossingen voor ieder softwarevraagstuk.

Of u nu op zoek bent naar een boekhoudprogramma of naar financieel-logistieke software voor uw handelsonderneming: UNIT4

Multivers biedt voor u de juiste softwareoplossing. Groeit uw bedrijf dan groeit UNIT4 Multivers probleemloos met u mee.


Resource Talents is trotse dealer van Unit4 en focust zich op het MKB. Daarbij helpen wij uw organisatie in het gehele traject;

van selectie tot en met nazorg. Met onze jarenlange ervaring in deze tak van sport kennen wij uw processen maar al te goed. 

Bedrijfskundige- en softwarekennis, daar ligt onze meerwaarde!

 • Unit 4 Multivers XtraSmall
 • Unit4 Multivers Small
 • Unit4 Multivers Medium
 • Unit4 Multivers Large
 • Unit4 Multivers XtraLarge
 • Unit4 Multivers Online


Unit4 Multivers XtraSmall: Factureren


 • Zelf zeer eenvoudig online factureren 
 • Zelf uw betalingen registreren 
 • Eenvoudig zelf aanmaningen versturen 
 • Gratis bij maximaal 12 facturen per jaar
 • Uitgebreide e-mailfunctionaliteit via uw eigen provider

Samenwerking met accountant

Unit4 Multivers XtraSmall verlaagt de facturatiedrempel aanzienlijk, doordat u de factuur binnen een paar minuten kunt vervaardigen. Via een online omgeving maakt u een factuur aan, die desgewenst is voorzien van de huisstijl. Aan de factuur worden automatisch een factuurnummer en het correcte BTW-percentage gekoppeld. Nadat u een omschrijving van de opdracht en de prijs heeft, verschijnt de factuur die u direct per post of als PDF kunt versturen.

Rapporten versturen via uw eigen e-mail provider
U kunt uw rapporten en formulieren zoals aanmaningen, facturen etc., rechtstreeks als (bijlage) via uw eigen e-mail provider versturen, zoals Gmail of KPN, zonder dat daarbij Microsoft Outlook® vereist is. Ook in Unit4 Multivers Online is mailen mogelijk. Unit4 Multivers heeft zijn eigen e-maileditor waarin u een grote hoeveelheid sjablonen kunt aanmaken en geheel naar uw eigen lay-out en huisstijl kunt inrichten. Daarbij maakt u gebruik van de beschikbare koppelingen naar uw database, zoals adresgegevens, data of factuur/opdrachtgegevens.

Accountant


Op de achtergrond worden deze facturen verwerkt tot grootboekmutatie waarna de accountant de overige mutaties kan toevoegen om het geheel zo te kunnen verwerken tot een volledige administratie. Hierdoor nemen administratiehandelingen voor zowel u als uw accountant af.

Wilt u meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak

MENU

Home

Diensten

UNIT4

Ontbijtsessies

Over ons

Contact

SNEL NAAR

Blue Talents 

UNIT4

AFAS

Extended Partners

CBS Group

VOLG ONS

Twitter

Facebook

Linkedin

Google +


CONTACTGEGEVENS

Maanlander 35

3824 MN Amersfoort

Tel: +31 88 619 00 00

KVK: 30255953

IBAN: NL67RABO0155120182