UNIT4 Basecone

Document processing op een nieuw niveau!

Add-ons & MaatwerkUNIT4 BaseconeMet Unit4 Basecone hebt u een online applicatie die u helpt om facturen op eenvoudige wijze aan te leveren en vervolgens op eenvoudig en snel te verwerken naar Unit4 Multivers Online.

 

Of u de facturen en kasbonnetjes nu via de app, mail of gewoon via de applicatie zelf aanlevert bepaalt u helemaal zelf. Gebruiksgemak staat voorop zodat u gemakkelijk de stap naar digitalisering kunt maken. Een gemiddelde herkenning van 93% (!) van de facturen is daarbij een krachtig feit. De OCR is volledig in beheer van Basecone waardoor het systeem ook geen leercurve kent, de genoemde 93% herkenning is dus vanaf het eerste moment van toepassing.
Termen als kosten- en tijdsbesparing zult u ongetwijfeld al kennen, maar Basecone maakt deze direct tot realiteit. Uiteraard is de integratie met het digitale archief ook vanuit Unit4 Multivers voorhanden en kunt u direct vanuit nagenoeg ieder scherm de achterliggende digitale factuur oproepen.

 

De eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en een zeer laagdrempelige instap zijn daarbij kernwoorden. Basecone kent geen investering, u betaalt naar verbruik waardoor het voor zowel kleine als grote ondernemingen zeer toegankelijk is.

 

U betaald slechts € 1,- per administratie, per maand en € 0,29 cent per factuur.

 

Probeer Basecone gratis voor 2 weken!!


Meer weten over UNIT4 Basecone, neem contact met ons op via onderstaande button.

Webinar Basecone


Add-ons:
GT Reports


TaskManager


Unit 4 Paperless


Unit 4 Audition


Unit 4 Basecone
Wilt u meer weten?

033 202 202 7
Gerealiseerde klantspecifieke oplossingen:
Koppeling met Unit 4 SalarisKoppelingen van bibliotheek functiesOntdubbelen van relaties en samenvoegenSynchronisaties klantgegevensAutomatisch overboeken tussen administraties Omzetten van XML naar EDIImporteren van Inkoopfacturen o.b.v.XML Orders inlezen van verschillende websitesExport van verkoopfacturenKoppeling met TNT & PostNL Parcelware

Lees hier de gebruikerservaring op Linkedin:

https://www.linkedin.com/grp/home?gid=6939172&trk=my_groups-tile-grpAndere wensen? Neem contact met ons op!MENU

Home

Diensten

UNIT4

Ontbijtsessies

Over ons

Contact

SNEL NAAR

Blue Talents 

UNIT4

AFAS

Extended Partners

CBS Group

VOLG ONS

Twitter

Facebook

Linkedin

Google +


CONTACTGEGEVENS

Maanlander 35

3824 MN Amersfoort

Tel: 033 202 20 27

KVK: 30255953

IBAN: NL91RABO0136458696